Здравейте!

Ако желаете да пазарувате на едро, моля попълнете и изпратете формуляра по-долу. След като го прегледаме и потвърдим, ние ще Ви създадем профил, от който Вие ще виждате цените за клиенти на едро. Моля да имате предвид, че тези цени са С ВКЛЮЧЕН ДДС.

Поръчка може да бъде направена, чрез системата на сайта или чрез попълване на този файл и изпращането му до нас чрез имейл, Viber, Whatsapp или Messenger. Файлът можете да намерите и в потвържението за регистрация, изпратено от нас чрез имейл.

Необходимо е да сте регистрирано юридическо лице с валиден ЕИК.

Минималната стойност на поръчката не може да е под 300 лв.

Поръчката се подготвя и изпраща в рамките на 5 работни дни.

Доставката за всички клиенти на едро е БЕЗПЛАТНА!

Фактурата се издава до 5 работни дни след получаване на плащането и се изпраща до посочения от клиента имейл адрес.

За поръчки на стойност над  1000 лв се генерира отстъпка от 5%

За поръчки на стойност над  1 700 лв се генерира отстъпка от 10%

За поръчки на стойност над  2 400 лв се генерира отстъпка от 15%

Отстъпката се изпраща на клиента, до два работни дни след получаване на поръчката,  под формата на промо-код ( ваучер ) с давност една година. Клиента сам избира кога и колко кода да използва. Възможно е използването на няколко ваучера едновременно, но сумата не може да бъде отрицателна. Ако промо-кодовете надвишават сумата на поръчката се генерира нов код за остатъчната сума.

Процентът отстъпка се генерира върху сумата за плащане. Тя е финалната сума, след приспадане на всички промо-кодове, използвани от клиента.

Продукта е добавен в списъка с любими